Aukcija počinje za:

 • 00

  Days

 • :
 • 00

  Hours

 • :
 • 00

  Minutes

 • :
 • 00

  Seconds

Bjelina - Ida Blažićko - umjetnički medaljon, obostrano oslikan, promjer 1 m

Artikl br. 115


Proizvod je na aukciji
Početna cijena
500,00 kn
Redovna cijena2.500,00 kn
Sadašnja vrijednost550,00 kn
00:00:00


Bid: Tin Z.

Gotovo

Opis proizvoda

Artikl br. 115

HUMANITARNA AUKCIJA ZA CENTAR „VINKO BEK“
Centar za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ ustanova je u srcu Zagreba u kojoj se 120 godina odgajaju, obrazuju i rehabilitiraju djeca i mladi s oštećenjem vida te posljednjih 30-ak godina i odrasle, kasnije oslijepjele osobe. Mali je broj slijepih i slabovidnih osoba koje nikad nisu koristile neku od brojnih usluga ovog centra, koje im omogućuju da razviju svoje potencijale i ostvare kvalitetan život.

Centar „Vinko Bek“ uz podršku Večernjeg lista organizira humanitarnu aukciju 50 slika koje su u humanitarne svrhe oslikali likovni umjetnici. Kompletan prihod od prodaje odlazi Centru „Vinko Bek“.
Svih 50 slika možete pogledati u Arena Centru u kojem su izložene.

Idealan božićni dar!

I vi možete dati svoj doprinos Centru za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ kupnjom slika koje ćemo svaki tjedan sve do 31. prosinca plasirati u Večernjakovoj aukciji.

Kako kupiti sliku?

50 umjetničkih medaljona postavljeni su na aukciju 27.studenog, te su raspoloživi za bidanje do 31.prosinca.

Bidanje slika zaključujemo na tjednoj razini, nedjeljom u 19.00. U tom trenutku slika, za koju je zainteresirani bidao, raspoloživa je za kupnju.
Svakom pobjedniku tjedne aukcije ostavljamo 7 dana vremena za uplatu, ukoliko pobjednik odustane od kupnje, sliku aktiviramo ponovno za aukciju.
 
Kada se slika kupi i novac je vidljiv na nasem racunu, u tom trenutku sliku tretiramo prodanom.

Oni koji sudjeluju u aukciji moraju istaknuti svoju cijenu slike, u ovom slučaju početna je cijena 500 kuna po slici, a svatko zainteresiran za kupnju može licitirati svojom dodatnom cijenom. Korak za licitaciju iznosi 50 kuna te se vaša nova ponuda uvećava za 50 kuna od postojeće.
Finalne postignute cijene podrazumijevaju završetak aukcije te se sve slike prodaju ponuđaču koji je posljednji kreirao završnu cijenu.

Kupljenu sliku možete preuzeti uz predočenje potvrde o kupnji (certifikata)  od 6. siječnja 2017. u upravi Arena Centra (kontakt Tatjana Smojver, 099 219 42 31).
Načini plaćanja su gotovina i kartice, bez odobrenja kupnje na rate.

Kupljene slike kupac preuzima o svom putnom trošku. Medaljoni su umjetnička djela te eventualne nepravilnosti nisu nedostaci, nego značajke djela. Na aukciji su medaljoni koji su izloženi u javnom prostoru te kupac prihvaća da su pri montaži i demontaži moguća manja oštećenja.

 

 

Posljednje licitacije

Korisnik Vrijeme Iznos
Tin Z. 04.12.2016 / 18:40:00 550,00 kn

Vezane aukcije

Pogledaj sve aukcije