Aukcija počinje za:

 • 00

  Days

 • :
 • 00

  Hours

 • :
 • 00

  Minutes

 • :
 • 00

  Seconds

Što je on-line aukcija?
On-line aukcija je nadmetanje (dražba) koja se događa upravo ovdje, na internetskim stranicama. Možete se nadmetati za kupnju različitih proizvoda i usluga koje su ponuđene i pritom znatno uštedjeti. Zašto sudjelovati? On-line aukcija Večernjeg lista jedinstvena je prigoda za kupnju proizvoda ponuđenih na aukciji po najpovoljnijim cijenama. Početna cijena proizvoda je 50% cijene po kojoj se proizvodi prodaju na uobičajeni način. Osim što možete znatno uštedjeti, aukcija je napeta, neizvjesna i zabavna.

Kako funkcionira on-line aukcija?
Za razliku od fizičke aukcije u kojoj voditelj aukcije prima ponude od nazočnih sudionika, ovdje se sve događa on-line.

Želim sudjelovati. Što sad?
Da biste sudjelovali na aukciji, morate biti registrirani sudionik. Registracija se obavlja popunjavanjem obrasca za prijavu, za što je potrebna valjana elektronička adresa.

Registrirani sudionici aukcije dobivaju svoje korisničko ime i lozinku, kojima se prijavljuju na aukciju i predaju svoje ponude.

Registracija je za sudionike potpuno besplatna.

Kako se jamči sigurnost podataka o kartici?
Prjenos podataka o Vašoj kreditnoj kartici ne obavlja se na internetskim stranicama Večernjeg lista, nego na Pay Way transakcijskom sučelju za sigurno odvijanje elektroničkih transakcija T-Com-a.

Što ako se nakon davanja ponude predomislim?
Predajom ponude za bilo koji artikl postajete obavezni taj artikl kupiti ako pobijedite na aukcijskom natjecanju za taj artikl. Predane ponude nije moguće povući, promijeniti ili poništiti. Pozorno predajte ponude i provjerite je li svota koju ste upisali željena.

Što se događa ako sam pobijedio u aukcijskom natjecanju za neki artikl?
Aukcijski sustav će vam elektroničkom porukom potvrditi da ste pobijedili u aukcijskom natjecanju za jedan ili više proizvoda za koje ste se nadmetali. U toj ćete elektroničkoj poruci naći detaljne upute o načinima plaćanja. Proizvode koje ste osvojili u aukcijskom natjecanju morate platiti u roku od sedam dana nakon završetka aukcije, bez obzira na način plaćanja.

Kako se mogu platiti osvojeni proizvodi?
Proizvode koje ste osvojili na aukcijskom natjecanju možete platiti:

- kreditnom karticom on-line na Pay-way sučelju
- gotovinskom uplatom ili kreditnim karticama bez rata osobno u Večernjem listu, Oreškovićeva 6H/II, od ponedjeljka do petaka 9-15 sati

Podržane kreditne kartice su American Express, Master Card, Visa i Diners.

Sve pojedinosti u vezi s plaćanjem su u elektroničkoj poruci upućenoj svim pobjednicima aukcijskog natjecanja.

Večernji list d.o.o. ne jamči za artikle (proizvode i usluge) ponuđene na aukciji. Sve zahtjeve za ispunjenje jamstva ili prijave nedostataka i kvarova treba prijaviti izravno proizvođaču ili prodavaču.

1. Večernji list d.o.o. nije odgovoran za posljedice nastale uporabom proizvoda prodanog na aukciji ili za posljedice nastale konzumacijom bilo koje usluge prodane na aukciji.

2. Večernji list d.o.o. nije odgovoran za dostavu proizvoda prodanih na aukciji. Proizvode kupljene na aukciji kupci moraju podići na prodajnom mjestu tvrtke koja je proizvode ponudila i prodala na aukciji ili se pak izravno dogovoriti s prodavačima o uvjetima isporuke.